scena urbana | Andrada Todea
5694
page-template-default,page,page-id-5694,mkd-core-2.1,mikado-core-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hornet child-child-ver-2.0.0,hornet-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Andrada Todea

 

Am fost întotdeauna fascinată de poveștile pe care orașul le spune, fie că e vorba de obiceiuri și tradiții, arhitectură, oameni, sau locuri. Un spațiu uitat este, de cele mai multe ori, o oportunitate de a experimenta și de a crea ceva inedit pentru a-i repune povestea în mișcare.  

Povestea mea la Scena Urbană a început în 2012 ca și voluntar în organizarea evenimentului de debut, “Scena Cetății”. Experiența pe care am acumulat-o prin munca depusă în cadrul proiectelor m-a influențat decisiv în dezvoltarea mea ca și arhitect, om și poate cel mai important am reușit să trec de barierele profesiei. La Scena Urbană mi-am dezvoltat abilitățile de comunicare cu oameni din alte domenii, categorii de vârstă și sociale pentru o mai bună înțelegere a modului în care folosim spațiile din cadrul orașului ca o comunitate unitară.

Pe Scena Urbană mi s-a oferit posibilitatea să lucrez cu o echipa minunată fără limite de vârstă și criterii profesionale. Cu toții suntem aici pentru a învăța și pentru a aplica expertiza pe care o avem pentru a revitaliza spații sau chiar valori pierdute ale comunității orașului.

Am avut șansa de a lucra cu oameni de toate vârstele de la copii la oameni cu decenii de experiență în spate. Este o experiență care nu mi s-a oferit în celelalte organizații în care am activat, dar care am ajuns să o apreciez și care mi-a lărgit mult cunoștințele și perspectiva de a privi în jur.

Pe Scena Urbană am crescut, am ascultat, mi-am exprimat valorile și am legat prietenii de neînlocuit.