scena urbana | Mihaela Haidiner
2262
page-template-default,page,page-id-2262,page-child,parent-pageid-39,mkd-core-2.1,mikado-core-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hornet child-child-ver-2.0.0,hornet-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Mihaela Haidiner

one

BAROC

A mai rămas puțin până la primii noștri pași pe Scena Urbană. Pentru noi și pentru compania Macon este o premieră și, poate nu întâmplător, debutămpe Scena Gării din Cluj-Napoca, un punct de interconectare între principalele localități din România și, mai mult decât atât, o punte de legătură între oameni. Un loc cu o istorie de aproape 150 de ani prin care trec zilnic sute de oameni purtând cu ei planurile de a merge mai departe. Ne-am alăturat și noi cu drag acestui proiect frumos prin care se dorește însuflețirea acestui spațiu și, pentru câteva zile, scoaterea din tiparul zilnic și transformarea lui într-o gazdă primitoare atât pentru public cât și pentru cei implicați în organizarea evenimentelor culturale din acest sfârșit de săptămână.
Pe mai departe ne propunem să rămânem alături de actorii scenei urbane și săcontribuim cu o mână de ajutor printr-o implicareîn procesele de modernizare și eficientizare , acolo unde este cazul, pentru a reda publicului zonecu un nivel îmbunătățit atât în ceea ce privește funcționalitatea, cât și experiențele pe care le generează. Dispunem de un portofoliu larg de materiale de construcții, gata să răspundă oricăror nevoi de reorganizare sau înnoire, de la spații de locuit și până la cele cu funcțiuni publice, comerciale sau industriale și continuăm în fiecare an să adăugăm ofertei noastre produse care să contribuie la un mediu construit cât mai durabil.
Mulțumim pentru posibilitatea de a vă fi alături!

Mihaela Haidiner
Mihaela Haidiner Director Comercial Macon