scena urbana | Történetek a Kertből
28
page-template-default,page,page-id-28,page-child,parent-pageid-2,mkd-core-2.1,mikado-core-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hornet child-child-ver-2.0.0,hornet-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Történetek a Kertből

A Botanikus Kert történetei a látogatók meséiből áll. Ők annyira tartoznak a Kerthez, mint amennyire hozzánk is – akiknek ott csattant első csókunk, ott hangzott el első szerelmi vallomásunk, vagy naplót avattunk fel és szeretőt kísértünk el. Ezek érzelmi töltete gazdagítja a Kertet, még akkor is, ha nem tud mindenki róluk. Ha elmeséljük, leírjük őket, egy kincsesbányát fedünk fel, amely varázslatosan életre kelti az ösvényeket, sétányokat és árnyékos rejtekhelyeket.

Meghívjuk önöket egy mesés estére a Botanikus Kertbe, hogy megírjuk első történeteinket zenészek, mesélők és egy Könyv Szobor társaságában, amelyek majd szintén gazdagítják a Botanikus Kertet ez év őszéig.

Időpont: 2013. április 6-án, szombaton 17 órától.

Helyszín: a kolozsvári Botanikus Kert, bejárat a Majális (Republicii) utca felől.

Belépés díjtalan!

A Botanikus Kert titokzatos történeteit fedezhetjükS fel, melyeket felelevenítenek ezek szerzőinek

szellemi-lelki társai. A mesélők: Stefan Nagy, Ileana Negru, Cornel Udrea, Virgil Mihaiu, Alexandru Laszlo, Vasile Cristea, Horia Badescu, Florin Berceanu, Nicolae Hancu, Bogdan Marisca, Vasile Mitrea és mások, moderátorunk lesz Ovidiu Pecican.

A program magába foglalja a Botanikus Kert Színpada rendezvénynek a megnyító ünnepségét, a francia művész, Denis Tricot Könyv Szobrának első alkotóelemének bemutatóját és felavatását, valamint Ileana Crucer hárfakoncertjének, a kolozsvári Gheorghe Dima Zeneakadémia Gitárzenekara előadásának és színes, világító léggömbök felengedésének varázslatos pillanatait.

A végét együtt fogjuk beteljesíteni ígéretünk szimbólumával, hogy visszatérünk a Kertbe újabb