scena urbana | PARTENERI
1070
page-template-default,page,page-id-1070,page-parent,mkd-core-2.1,mikado-core-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hornet child-child-ver-2.0.0,hornet-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

PARTENERI

one


parteneri2 0AR

Ordinul Arhitecților din România este o organizație profesională, cu personalitate juridică de drept privat, apolitică, de interes public, cu patrimoniu și buget proprii, autonomă și independentă, care are rolul de reprezenta și ocroti, la nivel național și internațional interesele profesiei de arhitect.

ferro

Grupul Ferro este unul din cei mai mari producători de accesorii tehnico-sanitare, armături și sisteme de încălzire din sud-estul Europei. Compania produce de peste 20 de ani atât accesorii de baie de caliate și instalații sanitare, cât și elemente de încălzire Weberman sub brandul Ferro. Începând cu 14 aprilie 2010 Grupul FERRO este listat la Bursa De Valori Varșovia. Obiectele de activitate principale al grupului Ferro sunt producția și vânzarea de instalații sanitare, accesorii, armături și sisteme de încălzire sub mărcile proprii: FERRO, Weberman, Metalia, Titania și Novatorre, precum și sub numele de marcă ale clienților săi.

novaservis

Novaservis este o companie clujeană care a intrat pe piață în septembrie 2009, ca importator și distribuitor al produselor Novaservis Cehia pe piața din România. Odată cu achiziționarea companiei Novaservis Cehia în anul 2011 de Grupul Ferro, Novaservis România a devenit Novaservis Ferro Group. Societatea oferă atât soluții pentru amenajarea băilor datorită gamelor complete de baterii, accesorii de baie și dușuri comercializate, precum și o gamă largă de produse pentru instalații datorită producției și comercializării de robineți și fitinguri din alamă și bronz, colectori distribuitori precum și pompe și sisteme de automatizare. Angajații companiei acordă în prezent suport de vânzări și tehnic distribuitorilor cu care lucrează în România.

 

 

bcrnew

Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe. BCR este banca nr.1 în România după valoarea activelor (peste 15 mld EUR), banca nr.1 după numărul de clienţi şi banca nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare.

rockacademy

Încercând să transmită mai departe experienţa acumulată şi harul, la începutul anului 2013, Constantin Cămărăşan pune bazele Academiei de Rock, un loc cu porţile deschise către toţi iubitorii şi practicanţii acestui stil muzical. Filozofia Rock Academy este aceea de a crea o comunitate liberă şi creativă, unde să evolueze alături muzicieni de toate vârstele şi orientările muzicale, fiecare individ urmând să se redescopere prin muzică şi instrument. 

daisler

Daisler Print House e soluţia ideală, cu program prelungit, atunci când ai în gând listări de orice dimensiuni pe orice fel de suport

maierstudio

Maier Studio birou de Arhitectura si Design a fost fondat de catre arhitecta Daniela Maier, si regrupeaza astazi un colectiv de 6 arhitecti si colaboratori, cu sediul in Cluj-Napoca. De-a lungul activitatii, biroul s-a specializat pe functiuni polivalente, in special locuire, spatii medicale si universitare, functiuni sportive, servicii, dar si amenajari interioare sau exterioare.

nepasa

U Mobitelco Cluj Napoca este echipa de baschet masculin aparținând orașului Cluj Napoca, județul Cluj, o echipă cu mult istoric care a luat ființă în anul 1948. Cea mai bună performanță a echipei a venit abia în 1992 atunci când echipa a devenit campioană națională. Au mai câștigat campionatul în 1993, 1996 și 2011 iar în 1995 au câștigat și Cupa României.

adi 2 copy

Am 37 de ani. Sunt îndrăgostit de soția mea și sunt topit după fiul nostru. Am profitat la maximum de experiențele mele din ultimii 30 de ani și mi-am învățat bine lecțiile. Știu ce am de făcut în fiecare zi pentru ca viața mea să fie așa cum îmi doresc și pentru a putea merge la culcare cu un zâmbet pe față.

aphorme copy

Aphorme este o companie de consultanţă de management şi externalizare de servicii specifice. Aphorme a fost creată pornind de la o viziune comună. O viziune despre modul în care noi credem să facem lucrurile, în combinarea şi adaptarea metodelor si instrumentelor folosite, folosirea informaţiilor actuale în munca noastră pentru a putea întotdeauna să creştem profesional împreuna cu clienţii noştri.

genoveva

Am devenit decorator într-o zi de luni, în urmă cu 10 ani, la ora 9 dimineața, când îmi savuram cafeaua, acasă, împreună cu prietena mea Ioana, visând la ceva mai mult. Din ziua aceea, viața mea s-a schimbat uluitor: satisfacția maximă o primesc atunci când văd oamenii tremurând de emoție înainte de a le arăta cum am transformat un spațiu în acasă! De atunci, o dată pe an, îmi iau o zi liberă numai pentru mine şi ideile mele.

common

Suntem o agentie specializata in servicii de comunicare si relatii publice. Construim imaginea businessului tau prin creativitate si profesionalism. Comunicam integrat mesaje adaptate audientei tale. Pozitionam strategic brandul tau pe piata. Te provocam la success!

manute

Manute pricepute ofera parintilor si copiilor idei de a petrece timpul liber impreuna, fie prin jocuri, experimente sau activitati de lucru manual. Si sa nu uitam de delicioasele retete pentru mancaruri gatite impreuna. Toate activitatile au fost “aprobate” de fetitele noastre si se pot face atat acasa, la gradinita sau scoala, cat si in aer liber. Fericirea pe care am vazut-o in ochii copiilor nostri, distractia si voia buna, calitatea timpului petrecut impreuna – acestea sunt lucrurile care dorim sa le “dam mai departe

sabin-copy-(2015)

Transylvania Quest Games este platforma prin care o plimbare prin oraș se transformă într-o aventură.smartphone cu traficul de date pornit, și aventura poate să înceapă.Tururile noastre sunt gratuite sau plătite. Diferența este în lungimea și complexitatea lor. La început testați jocurile gratuite, dacă va plac, treceți la nivelul următor.

parteneri ms

Marea Hamaceala este o evadare din rutina zilnica. Cateva ore in care uitam de oras si ne pierdem in Parcul Central sub verdele frunzelor. Ne lasam ademeniti de leganatul hamacelor, zburdam cu picioarele goale prin iarba, alergam ca nebunii dupa frisbee, jucam badminton, ne gasim echilibrul si invatam sa mergem pe slackline. Ne bucuram de muzica artistilor ce vin cu tobe, chitare si tot soiul de instrumente muzicale, ne minunam de talentele jonglerilor si eventual incercam sa jonglam si noi, mancam vata pe bat, povestim, radem, ne intindem pe paturi si mergem in maini. Marea Hamaceala inseamna relaxare, inseamna voie buna, rasete si zambete, recreere, socializare, inseamna timp de calitate cu oameni de calitate.

mk2

MK2 is one of the biggest independent film companies in France.
Art-house, classics and animated feature films constitute its catalogue. Created in 1974, MK2 became an integrated structure with production, distribution, sales departments, a network of 58 screens in Paris, DVD publishing, TV production (magazine, documentary) & music production.