scena urbana | parteneri institutionali
1296
page-template-default,page,page-id-1296,page-parent,page-child,parent-pageid-1070,mkd-core-2.1,mikado-core-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hornet child-child-ver-2.0.0,hornet-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

parteneri institutionali

one

partenericjp

Consiliul local si primarul – ca autoritati ale administratiei publice locale- au dreptul ca in limitele competentelor lor sa coopereze si sa se asocieze cu alte autoritati ale administratiei publice din tara sau din strainatate, in conditiile legii. Conform legii, municipiul Cluj-Napoca este persoana juridica de drept public, are patrimoniu propriu si capacitate juridica deplina.

cfr copy

Ministerul Transporturilor este organul de specialitate al administrației publice centrale care stabilește politica în domeniul transporturilor la nivel național, elaborează strategia și reglementările specifice de dezvoltare și armonizare a activităților de transport în cadrul politicii generale a Guvernului și îndeplinește rolul de autoritate de stat în domeniul transporturilor.

art

Aflată în inima Transilvaniei, Academia de Muzică “Gheorghe Dima” reprezintă un punct de atracţie pentru toţi tinerii care doresc să devină profesionişti în domeniile creaţiei, interpretării şi pedagogiei muzicale. Nu este neglijată nici cercetarea muzicologică, cel mai puternic argument în acest sens fiind înfiinţarea la Cluj, în 1971, pentru prima dată în România, a doctoratului în muzicologie.

dimaUniversitatea de Arta si Design este o institutie de invatamant superior acreditata de catre C.N.E.A.A. din cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii din Romania. In cadrul UAD functioneaza si o sectie de pictura cu sediul la Sighisoara.

parteneriborza

Grădina Botanică din Cluj este o instituţie ştiinţifică, didactică şi educativă, subordonată Universităţii Babeş-Bolyai. Bazele acestei prestigioase instituţii au fost puse de către profesorul Alexandru Borza în 1920 . Pe o suprafaţă de 14 ha, pe un teren cu configuraţie variată, potrivit pentru creşterea şi dezvoltarea plantelor de pe diferite continente, sunt cultivate circa 10.000 de categorii specifice.

TWIF

 

The tug of war family recently celebrated its World Annual Congress in the beautiful Swedish city of Malmo.  The location was deliberately chosen as it also happens to be the venue for next year’s World Outdoor Championships.

TUG-OF-WAR-POLAND

Our President, Dariusz Bajkowski, who last weekend was elected First Vice President of the International Federation of tug of war, was invited to Romania, to conduct a seminar inaugurating the official activities of our sport. This training will be held under the patronage of the City of Cluj-Napoca in days, and is included in the celebration of days of culture, which start at May 15th

pro-sport

PROSPORT Foundation works to develop and promote the sport.
It organizes training events and sports, activities and information campaigns.

kime

SCHOOL WALK KIME. (The best training programs – Karate, MMA, Krav Maga, Boxing, Kick Boxing, CrossFight, Fitness Fight, Cross Training, CrossFit, Martial Arts for Children Family Program, Belly Dance)
KIME in Japanese means the focus / energy focus. In terms of the training is to focus the physical and mental strength in karate technique performed. In the sense of a popular means to do something with the full involvement of all its capabilities. Often during football games in Japan we hear in the stadium big shout, “Kime” when driving goal.