scena urbana | Parteneri Institutionali
3289
page-template-default,page,page-id-3289,page-child,parent-pageid-1296,mkd-core-2.1,mikado-core-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hornet child-child-ver-2.0.0,hornet-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Parteneri Institutionali | 2013

one

partenericjp

 

Consiliul local si primarul – ca autoritati ale administratiei publice locale- au dreptul ca in limitele competentelor lor sa coopereze si sa se asocieze cu alte autoritati ale administratiei publice din tara sau din strainatate, in conditiile legii. Conform legii, municipiul Cluj-Napoca este persoana juridica de drept public, are patrimoniu propriu si capacitate juridica deplina.

parteneriadm

Dincolo de menţinerea unei relaţii constante şi deschise cu reprezentanţii mass media prin intermediul purtătorilor de cuvânt din toate unităţile penitenciar, Administraţia Naţională a Penitenciarelor a demarat o campanie de conştientizare directă, respectiv de implicare a societăţii, prin imaginarea unor mesaje convingătoare menite să descifreze lumea penitenciarului, să demonteze prejudecăţile şi mai ales să răspundă unor întrebări elementare: Cine sunt deţinuţii ? De unde vin ei? Ce generează şi ce întreţine infracţionalitatea ? Ce este penitenciarul? Care sunt şansele reale de reintegrare a deţinuţilor?

partenerigherla

Penitenciarul Gherla, ca unitate a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor şi implicit structură a sistemului judiciar, îşi asumă următoarea misiune: garantează respectarea drepturilor fundamentale ale individului în executarea pedepselor şi a măsurilor privative de libertate; asigură educaţia persoanelor private de libertate în vederea reintegrării şi responsabilizării sociale; contribuie la creşterea siguranţei comunităţii prin crearea şi menţinerea unui mediu custodial sănătos de natură a pregăti persoanele private de libertate pentru reinserţia socială.

parteneriubb

Universitatea Babeș-Bolyai este astăzi cea mai veche, cea mai mare și, din multe puncte de vedere, cea mai prestigioasă universitate din România. UBB este o instituţie publică de învăţământ superior a cărei misiune este să promoveze şi să susţină ­ în comunitatea locală, regională, naţională şi internaţională ­ dezvoltarea unor componente culturale specifice.

parteneriborza

Grădina Botanică din Cluj este o instituţie ştiinţifică, didactică şi educativă, subordonată Universităţii Babeş-Bolyai. Bazele acestei prestigioase instituţii au fost puse de către profesorul Alexandru Borza în 1920 . Pe o suprafaţă de 14 ha, pe un teren cu configuraţie variată, potrivit pentru creşterea şi dezvoltarea plantelor de pe diferite continente, sunt cultivate circa 10.000 de categorii specifice.