scena urbana | Parteneri Institutionali
3293
page-template-default,page,page-id-3293,page-child,parent-pageid-1296,mkd-core-2.1,mikado-core-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hornet child-child-ver-2.0.0,hornet-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Parteneri Institutionali | 2014

one

partenericjp

Consiliul local si primarul – ca autoritati ale administratiei publice locale- au dreptul ca in limitele competentelor lor sa coopereze si sa se asocieze cu alte autoritati ale administratiei publice din tara sau din strainatate, in conditiile legii. Conform legii, municipiul Cluj-Napoca este persoana juridica de drept public, are patrimoniu propriu si capacitate juridica deplina.

ams.elv

Ambasada Elveției reprezintă interesele Elveției în țară. Promovarea culturii elveţiene, dar şi a domeniilor vieţii sociale, ştiinţifice şi a relaţiilor cu media fac parte din activitatea zilnică a unei ambasade. Evenimentele culturale organizate sau susţinute de ambasadă au ca scop creşterea „popularităţii” precum şi dezvoltarea şi consolidarea relaţiilor culturale.

cfr copy

Ministerul Transporturilor este organul de specialitate al administrației publice centrale care stabilește politica în domeniul transporturilor la nivel național, elaborează strategia și reglementările specifice de dezvoltare și armonizare a activităților de transport în cadrul politicii generale a Guvernului și îndeplinește rolul de autoritate de stat în domeniul transporturilor.

parteneriIF

Institutul Francez din Cluj şi-a deschis porţile în 1991 sub numele de Centru Cultural Francez (pe care l-a purtat până la transformarea sa în Institutul Francez din România, la sfârşitul anului 2011)

Asociatia nationala a comitetelor si satelor românesti

Operatiunea „Villages Roumains” (OVR), a fost initiata in anul 1988 in Belgia, mai tarziu s-a extins in alte tari din Europa Occidentala, a avuit la origini o importanta miscare de protest impotriva politicii numita : „sistematizarea satelor romanesti”, inspirata de catre liderul Nicolae Ceausescu

art

Aflată în inima Transilvaniei, Academia de Muzică “Gheorghe Dima” reprezintă un punct de atracţie pentru toţi tinerii care doresc să devină profesionişti în domeniile creaţiei, interpretării şi pedagogiei muzicale. Nu este neglijată nici cercetarea muzicologică, cel mai puternic argument în acest sens fiind înfiinţarea la Cluj, în 1971, pentru prima dată în România, a doctoratului în muzicologie.

dimaUniversitatea de Arta si Design este o institutie de invatamant superior acreditata de catre C.N.E.A.A. din cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii din Romania. In cadrul UAD functioneaza si o sectie de pictura cu sediul la Sighisoara.

teatru

Înfiinţat în anul 1792, Teatrul Maghiar de Stat Cluj este cea mai veche companie teatrală de limbă maghiară. Astăzi teatru de repertoriu, este subordonat Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional. Majoritatea spectacolelor jucate în limba maghiară sunt traduse simultan în limba română.