scena urbana | Sabin Potinteu
3228
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-3228,mkd-core-2.1,mikado-core-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hornet child-child-ver-2.0.0,hornet-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Sabin Potinteu

Sabin Potinteu

sabin

În momentul în care am aflat de proiectul Scena Urbana mi sa parut modalitatea ideală de a genera o schimbare. Prin puterea exemplului și ridicarea unor întrebări se ajunge într-un final la intervenţii care sunt discutate de profesioniști din diferite domenii.

Penteu mine a fost o prima modalitate de a mă implica prin intermediul jocurilor de descoperire urbană, care în cadrul proiectului și-au găsit menirea.

Cred că invitaţia la discuţii și colaborarea între profesioniști din domenii care au de-a face cu folosirea spațiului public are un impact major. În plus evenimentele atrag atenţia și fac propuneri care mai târziu pot genera alte idei de eveniment constructive.

Opinia publică nu poate fi exclusiv determinantă pentru dezvoltarea unui spaţiu, la fel cum nici hotărârile de amenajare sau folosire a spaţiului public nu pot fi luate fără consultarea opiniei publice. Iar Scena Urbana invită la comunicare și construiește un pod între opinia publică și autorităţi.

Eu cred ca mulţi participanţi la evenimentele SU au avut ocazia să cunoască mai bine povestea spaţiului în care s-a desfășurat evenimentul dar să și obţină o anumită amintire/legătură sentimentală.

Cel mai frumos moment pe care mi-l amintesc este din timpul evenimentului Tresure Hunt organizat pentru copii, în cadrul primului eveniment – Scenei Cetăţii, când alergam prin Cetăţuie îmbrăcat în soldat.

Scena Urbană e locul unde se adună oamenii cu care poţi râde până ce te doare maxilarul, dar în același timp te implici în evenimente care marchează spaţii.

 

echipa-sabin

Description