scena urbana | Cristina Juc
3181
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-3181,mkd-core-2.1,mikado-core-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hornet child-child-ver-2.0.0,hornet-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Cristina Juc

Cristina Juc

cristina

Până să ajung să fac parte din echipă, am fost voluntar la două evenimente organizate de Scena Urbană. Mi-au plăcut foarte mult oamenii și energia lor, iar anul trecut am decis să mă alătur și eu. Este un proiect care produce impact, determină reacţii și schimbă mentalităţi.

Cel mai mult îmi plac momentele în care trecătorii se opresc din drumul lor și preţ de câteva minute savureaza arta, respiră locul și-și amintesc de alte vremuri, e foarte frumos să vezi că ceea ce faci contează și că aduce zâmbete pe feţele oamenilor. Pentru mine asta e cea mai mare bucurie.

În mod direct, sau indirect, ceea ce facem ajunge să aibă impact la nivel de oraș. Spaţiile care au fost uitate sunt redescoperite, cele cărora li s-a întors spatele, revin în centrul atenţiei, iar locurile care până nu demult erau pur și simplu ignorate, au căpătat o nouă însemnătate în percepţia oamenilor.

Au fost cele mai frumoase momente cele pe care le-am trăit alături și împreună cu Scena Urbană, însă cel care mi-a rămas întipărit cel mai bine în minte, este momentul în care, în timpul piesei de teatru din prima zi a Scenei Gării, m-am oprit din tot ceea ce aveam de făcut și mi-am permis să ascult și eu ce se întâmplă. A fost o revelaţie acel moment. Era pură magie ce se întâmpla acolo în acele clipe.

Pentru mine Scena Urbană înseamnă putere. Puterea de a crea și de a dărui momente magice.

 

echipa.cristina

Description