scena urbana | Mihai Curticăpean
3224
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-3224,mkd-core-2.1,mikado-core-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hornet child-child-ver-2.0.0,hornet-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Mihai Curticăpean

Mihai Curticăpean

mihaioneAm ales să fac parte din Scena Urbană, din dorinţa de a mă implica în proiecte care au impact practic în viaţa de zi cu zi a oamenilor din Cluj. Pentru a desprinde o mai bună inţelegere a  modului în care spaţiile și persoanele interacţionează între ele. Astfel am descoperit că și o schimbare  de scurtă durată poate influenţa modul în care percepem un loc și cum ne vom aminti de acesta în viitor.

Cred că prin intermediul Scenei Urbane putem lărgi orizontul oamenilor în legatură cu percepţia lor asupra orașului și asupra posibilităţiilor pe care le oferă acesta, prin prezentarea unor scenarii alternative ale anumitor spaţii în care ne găsim zi de zi.

Prin urmare, Scena Urbană a devenit pentru mine un ”loc” plin de amintiri dragi, cu oameni energetici și motivați, alături de care fiecare moment, chiar și cele provocatoare, este unul de fericire.

echipa-mihai

Description